Tegnap tojásos nokedli volt, fonnyasztott salátával. Anyám felvonultatta mindazt, mit csak el lehet baszni egy étel készítése közben.
A saláta szinte tocsogott a zsírtól. Megesik. De legalább ízre jó volt.
A nokedli túlfőtt, ráadásul sok volt rajta a tojás. Így csak olyan maszatos izé lett a végeredmény. Ráadásul sótlanra is sikeredett. Ennél még az én első nokedlim is jobb volt..
De a mai halleves legalább kárpótolt az elbaszott étekért. :) Az finomra sikerült. Anyám szerint nagyon sós, nagyon hagymás, nagyon... Vagy az én ízlelőbimbóim selejtesek, vagy pediglen a mutteré...
[Sej, Béka... A töltött krumpli az nagyon de faszentos volt, a ződséges rész is ehető volt, de sült hús... Ott már jelen volt az elbaszás tündére... Utóbbinak olyan jellegtelen íze keletkezett, na.]
Utolsó kommentek