Minden úgy kezdődött, hogy felraktam főni a csontokat, úgy délután négy és öt óra között. Gondoltam, hogy este nyolc és kilenc között lehet tápolni. Nekiálltam filmet nézni, s közben pislogtam egyet. Hajnali fél három. Gyorsan pótoltam a levet, kevertem rajta sokat, beledobáltam a zöldségeket, oszt' jó. Csináltam hozzá daragaluskát, bekajáltam, jól esett, finom volt. Másnap reggel akartam belőle merni. Hááát, nem sok porc és hús maradt a levesben. Meg merni sem kellett belőle hidegen, csak gombócozni, mint a fagyit...
Marhacsontleves
2023.11.26. 16:39 szivar
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://szivarosfrici.blog.hu/api/trackback/id/tr4218254961
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek