Nincs mit szépíteni a dolgokon - lusta vagyok fényképezni. De ez gyors, s már érik az alapanyag is.
Hozzávalók:
Egy sütés piskóta (nehogymá' leírjam a reczipét, mert ahhoz is lusta vagyok),
Tej,
Csokoládés puding(por),
Puncsos ízesítésű puding(por),
Szőlő - lehetőleg mézédes fehér, vagy muskotályos.
A kisült és kihűlt piskótát elvágjuk lapjára háromfele. Az alsó lapot megkenjük a pucsos pudinggal, amiből kisajnáljuk a szőlőt (azaz bőven rakunk bele). Lehetőség szerint az összes puncsos kencét kenjük ide. Rá a közepe, amit a csokis puding egy részével megkencélünk, ezután rádobjuk a felső lapot, s az egészet körbe kenjük a maradék csokipudinggal. Bedobjuk a frigóba és várunk addig, míg meg nem dermed a puding. Szeleteljük, s esszük. Ennyi volt a recept mára...
Ezúton felhívom a figyelmet arra, hogy fogyókúrázóknak még véletlenül se kínálgassuk, mert megeszik előlünk az egészet...
Utolsó kommentek