A legegyszerűbb módja ennek, ha telebasszuk zsírral. Mert ugye nem elég annyi zsír bele, mit az ember kíván, lehetőleg ne legyen leve a töltött káposztának, sőt csak zsírja legyen - mert az úgy finom... Egy főzethez kell legalább negyed kiló zsííír. Tocsogjon minden a zsírtól, mert az úgy finom, annyira finom, de még milyen finom! Még egy ilyen akció és külön konyhára kerülök, anyám meg majd megeszi a szarjait, én meg a sajátjaimat. Amúgy meg jó lenne ízre. De így nem az - nagyon nem.
Hogyan basszuk el a töltött káposztát?
2015.11.29. 12:02 szivar
Szólj hozzá!
Címkék: főzicske
A bejegyzés trackback címe:
https://szivarosfrici.blog.hu/api/trackback/id/tr878124180
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek