Létrehoztam egy új blogot, kifejezetten azoknak, akik csak most ismerkednek a konyhaművészettel. Aztán rá kellett jönnöm, hogy már eddig is annyi gasztroblogot hoztak létre, mint égen a csillag, így tök fölösleges az egész dolog.
Mert hát ugye ki a bánat kíváncsi arra, hogy miképpen kell pl. zölborsólevest készíteni, meg ilyesmik? Szerintem senki. Majd megnézik a jutyúbon, meg utánaolvasnak valami népszerű receptoldalon, vagy esetleg egy blogon. Bár olvastam már olyan receptet is a borsólevessel kapcsolatban, ahol egy komplett fűszertemető volt felsorolva a hozzávalók között...
Na, szóval azzal a lendülettel, ahogy elkezdtem, már töröltem is az egészet. Oszt' ennyi. Megyek vissza fokhagymát pucolni, mert holnap grillkolbász fog készülni és ahhoz nem árt. De legalább szép nagy gerezdek vannak, némelyik alig vastagabb a gyufaszálnál. :/
Utolsó kommentek