Beérett a húsipar igyekezete, mely szerint ami jó, az pont nincs, ami van, az meg szar a füstölt portékák esetében. Nem mintha drága lett volna az a füstölt csont, de... De én füstölt csontot vettem volna, nem kátrányosat. Tudod, ez a pancssal lekent izé, amit füstölt hús néven árulnak. S igen eldőlt. Csinálok egy füstölőt - pedig nagyon nincs az ínyemre a dolog. De tényleg. Eddig kifizettem a felesleget, amivel magamnak munkát spóroltam meg. De most már úgy szar a füstölt motyó, hogy az szégyen. Ha más nem is lesz, elmegyek a henteshez, veszek tizenpár kiló oldalast meg ilyeneket, rászánom azt az öt hetet a pácolásra és azt a kettőt a füstölésre. Amit meg füstölt húsárunak becéznek, azt meg majd dugja az előállítója a saját seggébe - kezdheti a csonttal is, legalább bejáródik az ánusza, mire a sonkához kerül.
Beérett és eldőlt
2017.02.01. 15:44 szivar
Szólj hozzá!
Címkék: kaja bosszant
A bejegyzés trackback címe:
https://szivarosfrici.blog.hu/api/trackback/id/tr1212174732
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek